Ernst moest een opslagruimte huren, want hij kocht een ‘nieuw’ huis boordevol verrassingen

Foto: Storage Share

DOETINCHEM – Binnenkort betrekt Ernst Roest zijn nieuwe woning in Silvolde. Hij verwacht twee jaar bezig te zijn met een grondige verbouwing. Ondertussen slaat Ernst een groot deel van de huisraad op bij Storage Share in Doetinchem. Ernst kocht een woning met een bijzonder verhaal.

Ernst woont nu nog in Stolwijk (Zuid-Holland), in een rijtjeshuis. Hij wil graag labradors gaan fokken, maar dat gaat ‘m niet worden in zijn rijtjeshuis. De zoektocht naar een groter huis eindigde in het Achterhoekse Silvolde. Ook nog eens in de buurt van Duiven waar een grote
opdrachtgever zit van zelfstandig ondernemer Ernst Roest. Alleen maar ideale berichten dus, hoewel…

Panty’s nieuw in de verpakking

“Het huis dat we gekocht hebben, dateert uit 1920”, vertelt Ernst. “De laatste bewoner was een vrouw van 86 jaar, er is jaren niets meer aan de woning gedaan. Alles, maar dan ook alles is in de woning blijven staan. We hebben er al ruim veertig kuub aan afval uit gehaald.” “Of we ook verborgen schatten hebben gevonden? Nee, helaas. We hebben wel panty’s nog nieuw in de verpakking en nieuwe schoenen gevonden, maar helaas niet in de goede maat. Geen verborgen schatten dus.” En dan lachend: “Of je moet het sexboekje dat we op zolder achter een deurtje onder het dakbeschot en onder een laag stof van twintig jaar vonden een verborgen schat noemen.” Ook aangetroffen op zolder: zeven ouderwetse beeldbuis-tv’s en dode muizen en ratten. Heel veel dode muizen en ratten. “En in de tuin stond een bus die bijna compleet weggeroest was en elf of twaalf koelkasten, ik ben de tel kwijtgeraakt.” Alles dat in en rond het huis stond, is afgevoerd naar de stort.
Niets hoefde in de opslagruimte in Doetinchem.

Opslagruimte aanhouden

De woning van Ernst in Stolwijk is inmiddels al half leeg. Die spullen staan opgeslagen bij Storage Share in Doetinchem, dichtbij de nieuwe woonplaats Silvolde. “Via Google ben ik op zoek gegaan naar opslagruimte, zo kwam ik op Storage Share uit. Ik had een paar vragen en daar werd snel op gereageerd. Ik heb alleen maar goede ervaringen met Storage Share.” “We zijn nu druk aan het werk om onze nieuwe woning woonklaar te maken. Over twee maanden moeten we de oude woning verlaten. Ik verwacht nog wel twee jaar nodig te hebben voor het nieuwe huis helemaal naar onze wens is. Ja, ik doe alles zelf. Ik had in december een begroting gemaakt om alles te laten doen, maar met de sterk gestegen kosten is dat nu niet meer reëel.”

Ernst is stoffeerder van beroep. Hij heeft veel materialen en gereedschap. “Als ik over twee jaar klaar ben met verbouwen, denk ik dat ik de opslagruimte bij Storage Share dan ook gewoon aanhoud.”

Storage Share

Met Storage Share huur je de goedkoopste opslagruimte van Doetinchem Door bij Storage Share te huren verzeker je jezelf van de goedkoopste opslagruimte die te vinden is in Doetinchem. Dit komt doordat zij werken met een speciale formule waardoor de kosten gedrukt worden en daarmee ook de maandelijkse huurprijs. Storage Share richt zich namelijk op het verhuren van opslag dat is gebouwd in leegstaande panden die niet worden gebruikt. Omdat ze niet worden gebruikt zijn de kosten van Storage Share stukken lager en kunnen zij een maandelijkse huurprijs bieden die gemiddeld 50% lager ligt dan bij andere opslagruimte aanbieders! Daarnaast is dit ook nog eens de duurzaamste oplossing, aangezien er in een anders leegstaand gebouw weer nieuw leven wordt geblazen. Zo worden deze gebouwen weer effectief ingezet en voorkomt Storage Share ook dat deze uiteindelijk worden gesloopt. Aangezien duurzaamheid een steeds belangrijker thema is zijn ze blij dat ze daar hun steentje in kunnen bijdragen. Je zult bij Storage Share ook geen moeite krijgen om een opslagruimte te vinden die in de buurt ligt van de stad waar je bent gevestigd, want ze bieden ondertussen al opslagruimtes op meer dan 60 verschillende locaties over heel Nederland.

Veiligheid spullen

Met je opslagruimte hoef je jou nooit meer zorgen te maken over de veiligheid en aanwezigheid van je spullen. Je raakt ze namelijk minder snel kwijt in een opslagruimte, want ze blijven gewoon liggen waar je ze hebt neergelegd. Daarnaast worden de opslagruimtes uitstekend bewaakt en zit er een stevig slot op dat voorkomt dat er andere mensen bij jouw opslagruimte kunnen. Ook wordt je garagebox de hele dag door op dezelfde temperatuur gehouden om te zorgen dat je bezittingen niet worden aangetast door schimmel. Je bezittingen kunnen ook direct in de opslagruimte worden gezet op het moment dat de sleutel is opgeleverd, want de opslagbox wordt altijd schoon en droog aangeleverd.
Als je uiteindelijk realiseert dat je jouw opslagruimte toch niet meer nodig hebt kun je het contract altijd opzeggen na één maand huur. Zo houden we iedereen tevreden, ook als je maar tijdelijk gebruik wilt maken van je opslagruimte.

Opslagruimte

Ernst gebruikt zijn opslagruimte vanwege de verbouwing van zijn nieuwe huis. Je kunt jouw garagebox echter ook inzetten voor vele andere dingen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook bedrijven die hun opslagruimte inzetten om bijvoorbeeld gereedschappen in te bewaren. Productiebedrijven zullen het vast en zeker herkennen dat bepaalde (dure) gereedschappen altijd rondslingeren in de werkplaats en hierdoor kwijtraken of eerder kapotgaan. Je zou deze kunnen opslaan in een opslagruimte en ze ophalen wanneer je ze nodig hebt voor een bepaalde klus of karwei. Ook zijn er webshops en winkels die ervoor kiezen om (een deel van) hun voorraad in een opslagruimte te leggen, waardoor ze snellere levertijden kunnen garanderen en nooit meer ‘nee’ hoeven te verkopen. Er zijn dus veer persoonlijke en zakelijke redenen die je kunt hebben om een opslagruimte te huren, maar het is uiteindelijk helemaal aan jezelf wat je er mee doet. Heb je hulp nodig bij het kiezen of bepalen van het formaat van je opslagruimte? Neem dan even contact op met de opslagruimte experts van Storage Share en je wordt direct geholpen!